سه‌شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۳
۰ نفر

شصتمین پارکینگ دوچرخه بیدود تهران با ۴۰۰ دستگاه دوچرخه و با هدف‌ ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری و ترغیب شهروندان به استفاده از این وسیله حمل‌ونقل پاک، در منطقه ۱۱ افتتاح شد.

بیدود و مدرسه

شهردار منطقه ۱۱ در مراسم افتتاح این ایستگاه گفت: «استفاده از دوچرخه در سایر کشورها به‌ویژه شرق اروپا به دلیل بحران سوخت توسعه پیدا کرده و ما باید تلاش کنیم دوچرخه سواری را برای رفع بحران سلامت که ناشی از کم تحرکی است؛ توسعه دهیم.» «نصرالله آبادیان» به اهمیت استفاده از دوچرخه در بافت تاریخی پایتخت اشاره و عنوان کرد: «زیرساخت‌های توسعه گردشگری با دوچرخه در این منطقه فراهم شده است و از این پس گردشگران می‌توانند پا به رکاب شوند و از تماشای بناهای تاریخی و دیدنی در منطقه لذت ببرند.» 

به گفته شهردار منطقه ۱۱، فاز اول توسعه دوچرخه بیدود در معابر شمالی منطقه و در خیابان‌های امام خمینی(ره) و جمهوری حدفاصل خیابان وحدت اسلامی و بزرگراه شهید نواب صورت گرفته است و فاز دوم هم در ماه‌های آینده در معابر جنوبی پس از جانمایی‌ انجام و ایستگاه‌ها احداث می‌شوند.

کد خبر 455297

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کوچه پس کوچه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha